The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Duitse Vertaling

De toonaangevende Duitse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Duitse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Duitse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Beëdigde Duitse vertalingen - gecertificeerde Duitse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Duits maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Al onze medewerkers zijn gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst, om u ervan te verzekeren dat wij de vertrouwelijkheid beschermen van de informatie die u ons heeft toevertrouwd. The Native Translator is de marktleider in online documentvertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  

The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij bieden ook beëdigde vertalingen naar en vanuit het Duits en ruim 100 andere talen. Als zijnde een Zwitsers bedrijf is Duits een van onze moedertalen!

Bereken hier uw persoonlijke offerte