The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Websitevertalingen door The Native Translator. De juiste vorm van marketingcommunicatie.

Het internet levert grote zakelijke mogelijkheden om meer klanten te bereiken en uw winst te maximaliseren. Laat uw website daarom door ons vertalen!

Een gespecialiseerd projectteam van The Native Translator richt zich op hoogstaande vertalingen van al uw marketingcommunicatie en daarbij vormt uw website natuurlijk een van de dragers. Het gaat u om zowel cultureel als reclametechnisch juist, waarbij taal nooit een barrière mag worden; weet dan dat wij uw website of platform perfect kunnen omzetten naar meer dan 100 talen. Niet voor niks bestaat ons team uit deskundigen uit allerlei branches, ook de uwe. Uw teksten worden overtuigend geadapteerd met de doelgroepen en afnemersprofielen als uitgangspunt. 

Het vertalen van uw website is nog maar stap één

Het maken van dynamische websitevertalingen, op tijd en binnen budget, is een specialiteit op zich. We ontwikkelen een projectplan en een workflow voor alle stadia van het vertaalproces. Onze experts kennen alle soorten webbestanden, en uw managementsysteem wordt eenvoudig geïntegreerd met ons eigen beheersysteem. Ook wanneer u behoefte heeft aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpen we, samen met onze technologiepartners. Mail ons op Opens window for sending emaile-mail en we praten erover!

Onze kwaliteitsgarantie geldt ook websitevertalingen

Elke vertaling voldoet aan de hoogste normen. Mocht het in een uitzonderlijk geval op details niet gelukt zijn, dan laten we de tekst direct opnieuw vertalen (onze kosten) tot u aangeeft 

Meer informatie >>

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, Opens internal link in current windowmarketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.