The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde Spaanse vertalingen. 24/7 online door The Native Translator vertaalservice.

’s Werelds meest favoriete vertaalservice voor beëdigde Spaanse vertalingen.    

Spaans wordt wereldwijd gesproken en Spaanstaligen vormen een steeds groter deel van de wereldbevolking. Denk alleen maar aan de VS met alle immigranten uit het Zuiden. En daarmee winnen de markten waar de taal leidend is aan belangrijkheid.  

Ziehier waarom ook beëdigde Spaanse vertalingen steeds meer gevraagd worden. En wij die online verzorgen vanuit meer dan 100 talen. Met een heel team Spaanse vertaaldeskundigen, allen door de rechtbank beëdigd in hun eigen landen, met ruime, professionele ervaring.    

Elk teamlid is geselecteerd op ervaring, expertisegebied, taalbekwaamheid en professionele referenties. En vervolgens meermalen getoetst op de kwaliteit van het werk, bijvoorbeeld het specifieke Spaans dat in het betreffende land en in het specifieke vakgebied gebruikt wordt.  

Om een paar vakgebieden te noemen:

  • Financiële vertalingen
  • Juridische vertalingen
  • Marketing vertalingen
  • Medische vertalingen
  • Technische vertalingen
  • Wetenschappelijke vertalingen

Het verbaast amper dat we inmiddels wereldwijd actief zijn en 24/7 de juiste oplossing bieden. Omdat we in ruim 60 markten thuis zijn, in alle tijdzones, weten we niet alleen exact waar uw beëdigde Spaanse vertaling aan moet voldoen, maar ook wie/waar die het beste kan verzorgen: daarmee zijn we nota bene ’s werelds snelste, professionele onlinevertaaldienst! 

Klik eenvoudig (rechtsboven) op ‘Opens internal link in current windowOfferte’ en binnen een minuut weet u wat de vertaling kost en wanneer u die kunt verwachten. 

The Native Translator is gecertificeerd volgens de Europese EN-15038 en de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische, financiële, medische, technische en marketing vertalingen. Ook leveren we Opens internal link in current windowbeëdigde vertalingen in ruim 100 talen.