The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator levert nauwkeurige vertalingen voor de softwarebranche.

 

Uw ideale partner bij vertalingen voor software

Verhoog uw winstpotentieel met onze kostenefficiënte, meertalige vertaalservice. Onze technologie- en softwareteams teams werken nu al voor de meest uiteenlopende bedrijven in deze dynamische softwaresector; hun producten komen veel sneller op de markt in de doelregio’s! 

We bieden u flexibele, op maat gemaakte vertaaloplossingen: voor  websites, gebruikers- of installatiehandleidingen, marketingmateriaal, technische documentatie of informatiebladen

Zo beheren we vertaal- en lokalisatieprojecten in meer dan 100 talen. De vertalers zijn gekozen op basis van strenge selectiecriteria. Uw werk wordt nauwkeurig vertaald in het juiste vakjargon. 

De meest geavanceerde softwarelokalisatie 

CAT-tools en een state-of-the-art controlesysteem laten ons vertaalprojecten kostenefficiënt managen. Toepassingen die alle veiligheid bieden bij het verzenden en ontvangen van  bestanden en ons eenvoudig bij elk project de voortgang laten volgen. Het systeem vormt uw centrale vertaalgeheugen, de bron voor alle terminologie: het bespaart tijd, vermindert de kosten en komt de consistentie ten goede bij al uw product- en serviceberichten.

Bij de softwarelokalisatie houden we altijd rekening met verschillende workflows en bewerkingen voor de doelregio’s. Dit verbetert de nauwkeurigheid van alle technische documentatie. Mail ons voor de achtergronden: Opens window for sending emaile-mail

Onze kwaliteitsgarantie geldt ook alle softwarevertalingen

Elke vertaling voldoet aan de hoogste normen. Mocht het in een uitzonderlijk geval op details niet gelukt zijn, dan laten we de tekst direct opnieuw vertalen (onze kosten) tot u aangeeft tevreden te zijn. 

Meer informatie >>

Gecertificeerd

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een ideale prijs-kwaliteitverhouding. Dat vind u verder nergens. Niet voor niets zijn we internationaal gecertificeerd! 

Meer informatie >>

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.