The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator brengt de kosten voor vertalingen in de auto-industrie omlaag.

Scherp geprijsde vertalingen voor de auto-industrie

The Native Translator runt een gerenommeerd team deskundige vertalers voor automotive. Momenteel ondersteunen we klanten in Europa, de VS en Azië, waaronder de grootste autobedrijven van de wereld. En we kunnen ook u scherp geprijsde vertalingen bieden. 

Elke vertaler en proeflezer bij ons is gekozen op basis van zijn of haar ervaring in de sector. Een aantal komt zelf uit de auto-industrie en allemaal zijn ze niet alleen in staat technisch perfecte vertalingen te maken, maar ook overtuigingskracht en sales power in de teksten te werken. En allemaal hebben ze onder roulerende managementteams ruime ervaring opgedaan met meertalige projecten, variërend van technische documentatie tot e-learning modules en high profile b-to-b en consumer marketing.  

Efficiency voor de hele autobranche 

Wij werken met vertaalgeheugens; essentieel bij de omvang en de repetitieve aard van veel vertaalprojecten in de autobranche. Deze geheugensystemen verhogen de efficiëntie aanmerkelijk en verlagen de kosten tot maar liefst 50%. Dit gecombineerd met de expertise van de divisie levert u dus een aanzienlijke vermindering van kosten en tijd op. Nog los van wat u extra wint aan effectiviteit – lees: communicatiekracht – door de multiculturele verscheidenheid van het team en de vertalers.  

Neem contact met ons op als u de mogelijkheden voor uw onderneming wilt aftasten: Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.