The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator vertaalservice. Voor internationalisering van uw telecomdiensten.

De beste vertaalservice voor de telecomsector         

The Native Translator is voor steeds meer bedrijven de ideale partner bij het realiseren van hun internationale doelstellingen. Bijvoorbeeld wat betreft de lokalisatie van marketingmateriaal, technische informatie, juridische en financiële documentatie en software. 

Taal is communicatie en de juiste vertaling betekent het verschil tussen verkopen en overtuigen. 

Het draait bij internationalisering en lokalisatie (adaptatie, transcreation en vertaling) dus om cultureel begrip en de juiste taaloplossingen (bijvoorbeeld een technisch platform) die ingevuld worden door ingevoerde vertalers die gemanaged worden door specialistische projectleiders met branchekennis om de work flow in goede banen te leiden. 

Zo zijn we met name thuis in de telecomsector. We runnen een team vakvertalers dat up-to-date is met alle ontwikkelingen en in staat uw doelgroepen overal ter wereld te overtuigen. Coördinerende project managers borgen zekerheid, nauwkeurigheid en overzicht, én  bovenal kwaliteit. Iedereen heeft een hekel aan net-niet adaptaties. 

Onze werkwijze garandeert lage kosten. We zijn uitgerust om flexibele diensten te leveren binnen elk gesteld budget, op tijd en volgens de hoogste normen. Bovendien analyseren we het hele proces en adviseren we u waar u op kosten en tijd kunt besparen.  

Onze projectmanagers en vertalers Telecom weten alles van:

  • Mobiele telefonie: software, websites, messaging, SMS, productinformatie, handleidingen
  • VoIP: Websites, serviceoverzichten, gebruikersdocumentatie, tolkdiensten
  • Apparatuur: Gebruikershandleidingen, productspecificaties enz. 
  • Diensten: Ondersteuning contactcentrum, IVR-vragen, netwerkinformatie

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.