The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator. Toonaangevende, wereldwijde vertaalservice.

Voor vertaalprojecten voor de 100 belangrijkste talen en een aantal kleinere talen

Als een van ’s werelds toonaangevende vertaalbureaus gaan we er prat op de hoogste kwaliteit vertalingen te bieden. Daarbij is het essentieel dat we uw wensen helemaal begrijpen voordat we met uw project beginnen. Alleen wanneer alles crisp en clear is kunnen onze ervaren vertaalteams aan de slag - om uw verwachtingen vervolgens ongetwijfeld te overtreffen. Ondertussen monitoren we de voortgang en focussen onze projectteams zich op de kwaliteitscontrole.

Zo werken we altijd met:

  • Uw individuele bestanden en formaten
  • Uw deadlines 
  • Uw nauwkeurigheid- en creativiteitmaatstaven: tussen letterlijk (vertalen) en culturele adaptaties (transcreation)
  •  Uw voorkeuren qua stijl en terminologie
  • Branchegespecialiseerde native speakers met de juiste deskundigheid en een track record: vakvertalers uit uw eigen branche
  • Uw stijlgidsen en checklists (en anders maken we die)
  • Uw vertaalgeheugen en updates (en anders maken we die ook voor meer efficiency bij toekomstige projecten)
  • Onafhankelijke controles door interne vertalers en proofreaders

Onze business development managers en projectmanagers zijn thuis in heel wat markten en vertrouwd met heel wat productcategorieën. In dus heel wat regio’s in de wereld: ze kunnen u prima adviseren, ongeacht de omvang van uw project of de doelgroep; ze weten ervan of hebben er al voor gewerkt. Mail al uw vragen gerust naar Opens window for sending emailemail !

Onze absolute meerwaarde door ons unieke vertaalplatform Bij projecten met zekere omvang blijkt ons vertaalbeheersysteem al snel van onschatbare waarde. We ontwikkelen continu nieuwe software om lokalisatiediensten – voor bijvoorbeeld verschillende doelregio’s – synchroon te laten lopen. En om vertalingen parallel aan uw processen te implementeren: de juiste vertaling op het juiste moment voor het juiste medium. Voor bovendien de juiste prijs: omdat het een naadloos functionerend stabiel systeem is dat efficiënt, veilig en kosteneffectief ingezet kan worden waardoor veel ellende, tijd en mankracht bespaard wordt.  

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.