The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde Spaanse vertalingen door native speakers: 24/7 online

Ook een beëdigde Spaanse beëdigde vertaling regelt u eenvoudig online  

Juridische vertalingen vragen om de grootste nauwkeurigheid. Dubbele betekenissen kunnen duur en frustrerend zijn. Voor heel veel documenten in het internationale handels– en personenverkeer is een beëdigde vertaling dan ook een vereiste om als officieel document erkend te kunnen worden. 

Eisen en procedures verschillen van land tot land. U moet weten wat de regels zijn in het land waar u de vertaling nodig heeft. Vertel ons Opens window for sending emaile-mail waar en waarvoor u de beëdigde vertaling nodig hebt en wij zorgen ervoor dat u de exact juiste vertaling krijgt door de exact juiste vakvertaler. We regelen dit voor meer dan 100 talen, waarvan 22 talen direct, 24/7 online. 

Dit maakt ons ’s werelds snelste online vertaaldienst, met de garantie van eer en geweten van de beste professionals. Vul hieronder eenvoudig bron- en doeltaal in en per omgaande weet u wat de kosten worden. Bovendien vertellen we u meteen wanneer u de vertaling mag verwachten.

Kwaliteitsgarantie   

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Mocht het in een enkel geval toch niet helemaal gelukt zijn, dan laten we de tekst direct opnieuw vertalen tot u aangeeft volledig tevreden te zijn. 

Meer informatie >>

Gecertificeerd                 

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dat vind u elders niet. Niet voor niets zijn we internationaal gecertificeerd! 

Meer informatie >>

Geheimhouding is voor ons vanzelfsprekend

Wij hebben dikwijls te maken met zeer gevoelige informatie en hechten vanzelfsprekend veel waarde aan strenge geheimhouding. Voor ons personeel geldt een geheimhoudingsovereenkomst.

Veilige online-betaling

U betaalt uw vertaling direct online met uw creditcard via PayPal of Saferpay, een veilige Zwitserse methode van betalen.

Offerte en contactinformatie

Voor verdere informatie kunt u ons rond de klok per Opens window for sending email  e-mail bereiken.

U kunt direct online een offerte opvragen en vertalingen in opdracht geven: «  Opens internal link in current windowofferte tonen »

The Native Translator is een volgens ISO17100 gecertificeerd vertaalbureau en maakt deel uit van de Translator Group, een wereldwijd actieve talenonderneming. Wij nemen vertalingen aan op het gebied van techniek, rechten, geneeskunde en financiën evenals beëdigde vertalingen in en uit het Spaans.