The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

De ideale online service voor uw beëdigde Spaanse vertalingen. Snel en nauwkeurig.

De 24/7 online vertaalservice voor beëdigde Spaanse vertalingen

Immigratiedocumenten, geboorteakten, huwelijksakten, echtscheidingsakten, rijbewijzen, paspoorten, processen-verbaal, adoptieformulieren, rapporten en diploma’s van middelbare scholen en universiteiten, contracten, koopakten, medische verslagen, octrooien,  marketingrapporten en andere documenten: alles online vertaald.

The Native Translator werkt met meer dan 5000 native speakers om u 24/7 te helpen met uw vertaalvraag. Als vanzelf leveren we daarom alle beëdigde vertalingen in en vanuit het Spaans mucho rápido – maar ook in en vanuit meer dan 100 andere talen.

Bovendien de voordeligste online vertaalservice voor beëdigde Spaanse vertalingen

Klik hiernaast eenvoudig op ‘Opens internal link in current windowOfferte’ en binnen een minuut heeft u de prijs voor de Spaanse onlinevertaling, en binnen enkele uren heeft u de vertaling zelf.                                                   

The Native Translator is de snelste vertaler Spaans op internet. Waarbij de officiële documenten nota bene door beëdigde, dus bij de rechtbanken geregistreerde, vertalers omgezet worden, wat garant staat voor vakbekwaamheid en nauwkeurigheid.                                                                           

Kortom, Spaanse onlinevertalingen van hoge kwaliteit tegen de best denkbare, faire prijs, zeker gezien de snelheid. Beëdigde vertalingen die u in eerste instantie als gescand document per e-mail ontvangt; en mocht u daarna de originele, gestempelde vertaling plus de eed van de vertaler ook per post willen ontvangen, dan hoeft u ons maar te mailen: Opens window for sending emaile-mail*.

*Gebruik dit e-mailadres ook als u ons specifieke details en vereisten wilt doormailen; dus wanneer het nauw luistert de juiste vakvertaler aan uw casus cq type document te koppelen.  

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.