The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator verzorgt ook vertalingen voor de zorg.

Deskundige vakvertalingen voor alle sectoren in zorg en welzijn.  

Er werken nogal wat vertalers voor The Native Translator die thuis zijn in de gezondheidszorg cq de sector zorg en welzijn. Ze kennen het jargon, de wetenschappelijke terminologie, en hebben vanuit hun achtergrond of studie een voorsprong. We weten precies welke vakvertalers de vaardigheden hebben om de waarde van bijvoorbeeld een farmaceutisch of medisch project uit te leggen aan de stakeholders,  decision makers, beleidsmensen, investeerders en/of patiënten.

Allemaal werken ze in overeenstemming met de strenge voorschriften en beseffen ze dat nauwkeurigheid een absolute voorwaarde is. Ze weten van wetgeving en alle ontwikkelingen.

Niet voor niets kiezen veel toonaangevende bedrijven en organisaties voor ons om hun soms complexe proces- en productinformatie in meerdere talen tegelijk vorm te geven. Zo leveren we elke dag lokalisatie- en vertaaldiensten aan een wereldwijd publiek binnen life sciences en health care: 

  • Farmaceutica / Medicijnproductie
  • Biotechnologie
  • Medische hulpmiddelenindustrie
  • Gezondheidszorg

Onze pool medische professionals – taalkundigen en projectmanagers – wordt geholpen door speciale software en hardware en een strikt proces voor kwaliteitscontrole. Voor u betekent het een reeks kosteneffectieve, hoogwaardige vertaaloplossingen. Met de garantie dat alles verloopt binnen de afgesproken deadlines en het budget.

Breng uw vertalingen voor de zorgsector dus onder bij The Native Translator.

Neem contact met ons op als u de mogelijkheden voor uw onderneming wilt weten: Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren Opens internal link in current windowbeëdigde vertalingen in ruim 100 talen.