The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kostenefficiënte vertaaloplossingen door The Native Translator

Zekerheid betekent ook kostenefficiënt kunnen zijn

Kosten en kwaliteit zijn belangrijke factoren in deze sector en de projectmanagers van The Native Translator zorgen voor zekerheid, binnen nota bene strakke tijdschema’s. Omdat klanten zo divers zijn, zorgen onze deskundige projectmanagers altijd voor een aanpak op maat. Regelmatige evaluaties houden ons op het juiste spoor: we mogen ons verheugen over een heel hoog niveau van klanttevredenheid wat betreft al onze vertaaloplossingen.

Voor een veilige overdracht en opslag van bestanden

Heel basaal en heel belangrijk daarbij is onze zeer veilige web-based server voor de veilige overdracht en opslag van bestanden. We onderhouden een uitgebreid veiligheidsbeleid voor alle gegevens van al onze klanten. Dankzij een geavanceerde managementsysteem kunnen we alle projecten eenvoudig controleren en houden wij alles bij met realtime rapportages. Alleen al omdat het altijd nodig is alle soorten informatie terug te kunnen koppelen, inclusief alle ooit gemaakte vertalingen. voor wie daar ook maar om vraagt op wat voor moment dan ook.

Mail ons als u meer wilt weten: Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een gecertificeerd Opens internal link in current windowvertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.