The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator is expert in financiële en juridische vertalingen

Vind de weg via ons in financiën gespecialiseerde vertaalprojectteam 

Ons team voor financiële vertaalprojecten kan nog wel eens een belangrijke troef voor u worden. Ons team zorgt er niet alleen voor dat de door u gezochte vertalingen snel en kosteneffectief georganiseerd worden, maar maakt u ook wegwijs wat betreft internationale of lokale regelgeving. Ook assisteert het  team bij het aantrekken van nieuwe klanten: ze kennen de plaatselijke mores in handelssituaties en de handel in het algemeen, weten de weg in het bankwezen, bij vermogensbeheer, verzekeringen. Hun brede ervaring maakt The Native Translator de ideale partner voor het ontwikkelen en lokaliseren. Wereldwijd!

Laat ons maar weten wat u zoekt of in gedachten hebt: via email. We nemen dan contact met u op.   

Timmer het dicht met ons in juridische zaken gespecialiseerde vertaalprojectteam 

Ons juridische team bestaat uit bekwame en ervaren project managers en vertalers binnen de juridische sector. Het team is niet alleen uitstekend juridisch geschoold, maar heeft ook de deskundigheid in huis om u – wegwijs gemaakt bij uw regionale doelgroepen -  nauwkeurige vertalingen te leveren wanneer er zaken afgerond moeten worden. Het team geeft u 1001 tips, verzorgt gedetailleerde, financiële en juridische vertalingen en heeft bovendien brede ervaring met octrooien, contracten en andere juridische zaken.

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowjuridische vertalingenOpens internal link in current windowfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.