The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertalingen naar en uit het Engels en alle andere talen

Door gecertificeerde vertalers – nauwkeurig, snel en professioneel

Er bestaat geen wereldwijde standaard voor beëdigde vertaling. In plaats daarvan zijn er verschillende certificeringen en beëdigingen, afhankelijk van factoren, vastgesteld door het land waarin de vertaling nodig is. The Native Translator biedt beëdigde vertalingen in elke taal; wij onderhouden een wereldwijd netwerk van expertvertalers op dit gebied. 

Beëdigde Engelse vertalingen zijn meestal noodzakelijk bij het indienen van officiële documenten zoals geboorte- en overlijdensakten, trouwboekjes, echtscheidingsvonnissen, hogeschooldiploma’s etc. Als u om een beëdigde vertaling gevraagd wordt, controleer dan de eisen en de aard van de certificering voordat u de vertaling organiseert. Mocht u niet de gelegenheid hebben de vereiste informatie te achterhalen, dan helpen wij u graag: mail ons op Opens window for sending emaile-mail

Beëdigde Engelse vertalingenonder ede gemaakt                                                         

Als u een beëdigde vertaling door The Native Translator laat leveren, kunt u ervan op aan dat u een hoge kwaliteit vertaling ontvangt, begeleid door een document waarin de vertaler verklaart dat de vertaling naar eer en geweten is gemaakt en een nauwkeurige weergave van de brontekst is: eentje die zeker wordt geaccepteerd door de betreffende instantie. 

Bijkomend voordeel is dat we ’s werelds snelste onlinevertaaldienst zijn, tegen prijzen die u elders niet snel vindt. Klik hiernaast op ‘Opens internal link in current windowOfferte’ en u weet binnen de minuut wat de vertaling kost. Bovendien geven we daarbij aan wanneer u de vertaling alweer kunt verwachten. 

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde Engelse vertalingen in ruim 100 talen.