The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertalingen Spaans. 24/7 online.

Online Spaanse beëdigde vertalingen door deskundige native speakers. Sneller en beter kan niet. 

Bij The Native Translator hebben we vele jaren ervaring met het vertalen en beëdigen van documenten in en uit het Spaans. Het maakt niet zoveel uit wat voor soort documenten het zijn – van geboorteakten, schooldiploma’s, huwelijksakten tot wetenschappelijke en medische teksten. Het is al ettelijke malen voorbij gekomen en voor ons zijn er geen verrassingen. Van het Spaans naar het Engels, of van het Engels naar het Spaans of in, uit, naar het Nederlands en/of meer dan 100 andere talen. 

Inclusief verklaring van de  beëdigde vertaler per e-mail en/of reguliere post.

Klik hiernaast eenvoudig op ‘Offerte’ en in minder dan een minuut weet u hoeveel de vertaling kost. Ons systeem berekent de prijs automatisch: beëdiging, ondertekening en stempel inbegrepen. Inclusief de vaak vereiste verklaring dat het naar eer en geweten is gemaakt door de (met naam en toenaam) geregistreerde vertaler. 

De volgende stap is dat u de beëdigde vertaling per e-mail ontvangt als een gescand document. En heeft u het origineel nodig, dan sturen we u ook dat toe per reguliere post. Laat het ons weten op: Opens window for sending emaile-mail.

Probeer het nu en u zult zien dat iets dergelijks officieels eenvoudig te regelen is en niet duur is. Wij zijn ’s werelds snelste, gecertificeerde, onlinevertaaldienst voor beëdigde vertalingen en leveren uitsluitend volgens de hoogste normen. 

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde Spaanse vertalingen in ruim 100 talen.