The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator. Voor al uw beëdigde Duitse vertalingen

24/7 online – snel en betrouwbaar  

Een keur aan documenten moet beëdigd vertaald zijn om geaccepteerd en erkend te worden in het andere land. Dat is bijvoorbeeld het geval bij geboorte en overlijden, bij huwelijk en scheidingen, bij immigratie en verdere studie (ook onderwijsinstellingen als universiteiten vragen beëdigde vertalingen van diploma’s en certificaten voor toelating), in juridische procedures, bij commerciële geschillen en in handelsonderhandelingen en contractsituaties.

The Native Translator werkt met een brede selectie beëdigde vertalers (dus met door de rechtbank gecertificeerde vertalers) over de hele wereld; allen zijn gerechtigd  hun vertalingen te beëdigen conform de plaatselijke regelgeving vereist.

Bij The Native Translator regelen we alle typen Duitse beëdigde vertalingen

The Native Translator is er dan ook voor alle soorten Duitse beëdigde vertalingen; voor elk type document staat de meest gespecialiseerde vakvertaler voor u klaar. U krijgt uw vertaling per mail en/of per post, inclusief de vereiste stempels en de eed van de betreffende geregistreerde vertaler.

De prijsopgave heeft u binnen een minuut, de vertalingen meestal al binnen enkele uren. Gebruik de link à Opens internal link in current windowPrijsopgave voor wat u inderdaad als de scherpst mogelijke offertes mag zien. En wilt u speciale instructies toevoegen of verder overleggen, bijv. over wie de meest geëigende vakvertaler voor uw casus is, dan kunt u ons bereiken via: Opens window for sending emaile-mail.  

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowDuitse juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren Opens internal link in current windowbeëdigde vertalingen in ruim 100 talen.