The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Arabische Vertaling

U ontvangt van ons professionele Arabische vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Arabische vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Gebaseerd op uw eisen wijzen wij uw projecten toe aan een van onze gespecialiseerde Arabische vertaalteams die over deskundigen beschikken, opgeleid in de specifieke eisen van de vertaling:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Arabische vertalingen - gecertificeerde Arabische vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Arabisch maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Bereken hier uw persoonlijke offerte